Over

Better Together is het resultaat van ervaringen, privé en professioneel, die mij geïnspireerd hebben. Samengevoegd met wat ik het allerbelangrijkst vind.

  • Verschil willen maken
  • Voor anderen nabij zijn
  • Welzijn

Samenwerken en mens gerelateerde processen in vele verschillende organisaties trainden mij. Reorganisaties, cultuurveranderingen en menselijk gedrag in sterk veranderende situaties en omgevingen.

Wat resoneert wel en wat resoneert niet om ons mensen blijvend actief en gemotiveerd te bewegen naar een gewenste andere situatie?

Studenten in verschillende onderwijsinstellingen die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt inspireerden mij als hun gastdocent.

Wat resoneert wel en wat resoneert niet bij studerenden in hun aanmoediging kennis te verzamelen en deze kennis ook daadwerkelijk toe te gaan passen?

In mijn directe omgeving, nabij mijn lieve dierbaren en ook alleen, wandelend in de natuur ervaar ik de essentie. Prachtige en ontroerende ervaringen deed ik op in vrijwilligerswerk in hospices, waar mooie, nog steeds resonerende gesprekken met bewoners regelmatig in mijn hoofd nagalmen.

Waar gaat het nu écht om in een volbracht leven?

Mijn samenvatting: Vanuit liefde met mensen verbinden, samen wel zijn, geeft betekenis en een gevoel écht te leven. Maakt anderen en mezelf blij. Brengt een resonerend verschil. Altijd.

Deze samenvatting is het uitgangspunt geworden in alles dat ik doe.

Beste Zelf Activatie en Samen Beter Belevingen, die ik met ontzettend veel plezier creëer en breng naar organisaties, scholen en onderwijsinstellingen verbinden.

Resonerend voor iedereen, jou en mij. 

Fer de Jong Jongert